Autor

Sobre mi

La meva vida professional sempre ha estat relacionada amb les noves tecnologies digitals. Sóc administrador de Sistemes Informàtics i després de treballar a varies empreses de software vaig emprendre el meu propi camí oferit solucions a Pymes.
Crec que estem vivint una revolució comunicativa sense precedents, que ens afecta a tots per igual, i necessitem entendre com funciona.
He nascut al món Analògic, hi he vist com es transformava en digital. Aquesta posició em permet connectar amb el passat, per explicar el present i potser interpretar el futur digital.

Sobre Somiador.com

Fruit de la meva experiència a Pymes, he anat detectant que hi ha un desconeixement general del món relacionat amb les tecnologies digitals. Per utilitzar una determinada eina crec que s'ha de conèixer el context en el qual s'utilitza. Si la gent desconeix com s'organitza internet, quines diferències hi ha entre imatges, vídeos, documents, etc. no podran utilitzar els respectius programes.
Somiador.com neix amb aquest propòsit. Acostar la tecnologia al ciutadà.

Historia

Després de la meva segona experiència com a treballador a HP vaig emprendre aquest projecte personal. Conscient de la necessitat real d'apropar la tecnologia digital al ciutadà.
El Novembre del 2014 vaig començar a realitzar formacions com a voluntari a la Xarxa de Biblioteques de Terrassa.
El Gener del 2015 vaig presentar una proposta a la Xarxa de Biblioteques de Terrassa, per estructurar una formació continuada a causa de la gran demanda d'aquests cursos.
Al juliol del 2015 segueixo amb el mateix projecte, treballant totalment de forma voluntària amb biblioteques. Per altra banda realitzo col·laboracions com a formador professional a Trobaré Feina i altres empreses de serveis especialitzades en formació.

Objectiu

Tots els ciutadans del s XXI haurien d'utilitzar les eines digitals amb confiança i seguretat.
Internet a revolucionat tots els sistemes de comunicació tradicionals, reduint l'espai i el temps entre persones. Actualment utilitzem la xarxa de forma continua interactuant amb diferents entorns: familar, professional, personal, etc
Aquest escenari exigeix uns coneixements mínims, teòrics i pràctics per tal de desenvolupar el nostre dia a dia dins la "Societat Digital".
Somiador.com vol arribar a tots els estaments socials, oferint serveis adaptats a les necessitats específiques de cada grup.
Àrees Principals:
Internet, identitat digital, xarxes socials, serveis al nuvol, programari lliure...

Visió

Vivim en un món de canvis constants que està sacsejant tots els sectors professionals i els entorns polítics i socials.
Els perfils professionals més buscats en 2015, no existien deu anys enrere. Vivim en una societat connectada, on tots els ciutadans podem expressar les seves opinions en múltiples canals.
Tot el coneixement de la humanitat està disponible des de qualsevol lloc, les 24 hores del dia, 365 dies a l'any.
Ara la veu col·lectiva té més força que mai, les plataformes socials troben a internet l'espai ideal per defensar les seves reivindicacions.
Si un ciutadà no entén el funcionament de les eines digitals, no podrà integrar-se i serà incapaç de comunicar-se o relacionar-se amb solvència.
Somiador.com vol contribuir a reduir la creixent "Escletxa digital".

Informació de Contacte

Daniel Escofet

Telf: 627684110

Email: daniel@somiador.com